Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (2024)

Histerija zbog Orlova! Oko 3.000 navijača priredilo je nezapamćen ambijent na prvom treningu fudbalera Srbije u Augzburgu uoči Evropskog prvenstva u Nemačkoj.
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (1)

Stadion lokalnog Rozenaua bio je krcat da primi sve zainteresovane navijače, a među njima i one u dresovima Fenerbahčea zbog Dušana Tadića. Bilo je jasno da će fudbaleri Srbije imati veliku podršku kada su se stvorili veliki redovi ispred trening kampa.

Organizatori su spremili 2.800 karata da podele, ali kako je jagma bila prevelika ta brojka je premašena. Brzo su popunjene tribine srpskim pristalicama koje su klicale selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i fudbalerima, a oni im uzvratili aplauzom.

Bila je to prelepa slika, uz puno emocija, a onda se i preteralo kada su pojedinci upali na teren sa velikom željom da se slikaju sa ljubimcima. Neki su uspeli da uhvate "selfi" sa Dušanom Vlahovićem, koji je bio prinuđen da ih odvede sa terena. Takođe, bilo je i baklji zbog kojih su pojedinci privedeni.

I to je Srbija. Strast, bujica emocija i veliki "bust" za Orlove svega nekoliko dana pre utakmice protiv Engleske na našoj EURO premijeri u Gelzenkirhenu (nedelja, 21.00).

1842

EURO 2024

18:42 - 12.06.2024

Dečak uleteo na teren zbog Vlahovića: Orlovi imali nezvanog gosta na treningu /FOTO/

Fudbaleri Srbije su izašli na teren stadiona Rozenau u Augsburgu zbog prvog treninga pred početak Evropskog prvenstva. Ako je suditi prema onome kako na treningu izgledaju tribine – naš tim će u Nemačkoj imati veliku podršku. Orlovi su već sada napravili pometnju.

Sa ovakvom podrškom biće dodatno motivisani u pokušaju da naprave veliko iznenađenje protiv jednog od favorita turnira.

Celokupan ambijent i dešavanja mogli ste da pratite uživo na Sportalu:

Policija morala da reaguje

Kako je počelo sve...

1701

EURO 2024

17:01 - 12.06.2024

Malo ko ovo ima... "Ludnica" na treningu Srbije! /VIDEO/

Fudbaleri Srbije odradiće prvi trening u Augsburgu pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Selektor Dragan Stojković Piksi izvešće Orlove na teren da osete travu u njihovom kampu tokom boravka u tom gradu. A na tribinama je ludilo!

Navijači upali na teren, Vlahović ih izvodio

Navijači Fenera došli zbog Tadića

1808

EURO 2024

18:08 - 12.06.2024

Ludnica na treningu Srbije: Navijači Fenerbahčea pružili podršku Orlovima, a razlog je Dušan Tadić! /FOTO, VIDEO/

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je u Augzburgu prvi trening po dolasku u Nemačku, a na stadionu Rozenau sakupilo se preko 3.000 ljudi. Među njima je bilo i Turaka, a razlog je Dušan Tadić.

Oko 3.000 navijača na treningu Srbije!

Prava jagma je vladala za dolaskom navijača na trening Orlova. Morale su karte da se štampaju, čak 2.800 je podelheno, ali je utisak da Orlovi imaju još veću podršku na treningu kada se pogledaju tribine stadiona Rozenau.

Orlovi pozdravili navijače, ori se "Srbija, Srbija"

Igrači izašli na teren, delirijum na tribinama

Navijački kolorit

Foto: Foto: Foto: Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:

Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (33)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (34)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (35)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (36)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (37)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (38)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (39)
Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (40)

Krcate tribine zbog Orlova

Piksiju gromki aplauzi navijača

Navijačka pomama za Orlovima, redovi ogromni

Fudbaleri Srbije stigli na trening

Sportal u razgovoru sa navijačicama Srbije

KOLIKO ZNAŠ O EURO? Francuzi nisu jedini Trikolori, ko ima isti nadimak?

Broj pitanjaProsečan rezultatPerfektnih rezultata
104.90

Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (41)

Odigraj kviz

Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (42)

Još jedan korak

Ako želite da učestvujete u igri morate da se registrujete

Želim da se registrujem

Već imate nalog? Ulogujte se

Pročitajte još

1618

Reprezentacija Srbije

16:18 - 12.06.2024

Nemanja straha nema: Stav Gudelja kao pravi pokazatelj hrabrosti svlačionice "orlova"

Ko ne zna za strah, taj ide napred. Molim lepo, to je rekao veliki vojvoda Živojin Mišić. Znala je ta seda, mudra glava, šta priča ispod brkova koji su prolazili prečesto kroz Golgotu. Nije se plašio sile... Nešto slično, što direktno, što indirektno - kroz redove - preneo je Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije, na prvoj konferenciji za medije po dolasku u Nemačku. Tema, naravno, Englezi, kao prvo iskušenje na Evropskom prvenstvu. Zaključak - "orlovi" nisu uplašeni od strašna "tri lava".

1511

EURO 2024

15:11 - 12.06.2024

EURO 2024: Ovako se okreće novac na Evropskom prvenstvu - mnogo, mnogo novca

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine igra se od 14. juna do 14. jula, a domaćin će biti Nemačka, kojom se tokom tih mesec dana neće kotrljati samo lopta, već će se okretati i mnogo novca.

1639

EURO 2024

16:39 - 12.06.2024

Iznenađenje umesto Pavlovića: Kritikovao selektora, sad mu vratio pozivom u Nemačku za EURO

Nemački reprezentativac srpskih korena Aleksandar Pavlović otpao je sa spiska Elfa za Evropsko prvenstvo. Upala krajnika mu je razbila snove, a Nemci su već pronašli zamenu za bisera Bajerna.

Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (46)
Miloš Simanović

Novinar Sportala kao novinar autor od aprila 2022. godine, p...

19:11 - 12.06.2024

Orlovima vetar u leđa pred EURO! Hiljade navijača napravilo spektakl na prvom treningu: Gužva, baklje, ovacije i upad na teren zbog Piksija i fudbalera Srbije /FOTO, VIDEO/ - Sportal.rs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5347

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.